Hier mag je thuiskomenOordeelvrij


Jij brengt jouw verhaal vanuit jouw eigen beleving. En het is die beleving die voor mij centraal staat. Mijn doel is om jouw oogpunt te begrijpen en daarmee aan de slag te gaan. 


Uiteraard klinkt 'oordeelvrij' als concept mooier dan het in werkelijkheid is. Ook ik heb mijn rugzak en kijk dus vanuit mijn eigen bril naar de wereld. Toch wil ik vooral jouw beleving begrijpen, want het gaat hier om jou. Om dit te bereiken stel ik vragen, soms lastige. Niet om je te kwellen, maar enkel zodat ik jouw standpunt beter leer kennen.  


Het is niet mijn taak om voor jou in te vullen wat je nodig hebt. Wel ondersteun ik je graag in de zoektocht naar wat jouw pijn jou vertelt. Elke stap die je zet, zal je zelf zetten, maar je hoeft dit niet alleen te doen. Ik ga graag met jou mee op weg. Authentiek


Je komt bij mij als mens. En dat is ook hoe ik de invulling van een begeleiding zie: een samenwerking tussen twee mensen. Ik heb niet alle antwoorden, ben niet alwetend en sta al helemaal niet boven jou.


Wat ik wel kan bieden is een luisterend oor, een nieuwe kijk op jouw verhaal, nieuwe inzichten. Ik wil jou helpen om jezelf meer te begrijpen, verloren stukjes terug te vinden en om vanuit jouw eigen kracht terug achter jezelf te staan. Ik heb mijn eigen stijl en ben hierin ook steeds zoekende, want naast psycholoog ben ook ik in de eerste plaats gewoon mens.


Laat ons in ons mens-zijn verbinden en van daaruit samen op pad gaan. Openheid


Hier krijg je ruimte voor je verhaal. Je mag vrijuit spreken. De kleinste nuances krijgen hier een plek. Niks moet, over alles praten mag. Alleen in de grootste openheid kunnen jouw innerlijke obstakels ontbloot worden. Hier zijn geen taboes. 


Openheid betekent ook dat we met elkaar in overleg kunnen gaan en afspraken kunnen maken. Vanuit die openheid verbinden we en laten we vertrouwen groeien. Vertrouwen in elkaar, het proces, maar vooral vertrouwen in jezelf en jouw kracht.