Individueel aanbod


In mijn praktijk focus ik me hoofdzakelijk op individuele begeleidingen voor volwassenen. Ik specialiseer me in emotionele groei, persoonlijke ontwikkeling en omgaan met stress en piekeren.

Samen met jou probeer ik in kaart te brengen waar jij (emotioneel) op vastloopt. Jij krijgt ruimte om jouw verhaal te doen op een manier die bij jou past. Ik luister en kijk mee. Ik help je uitzoomen en probeer samen met jou losse eindjes aan elkaar te knopen zodat je terug een mooi geheel kan vormen. We zoeken waar jouw kracht ligt om met de moeilijkheden om te gaan. 

Afspraak maken

Een afspraak maken kan makkelijk via het contactformulier op de website. Na het indienen van het formulier, contacteer ik je doorgaans binnen de 10 werkdagen. Je hoeft dus zelf geen extra stappen te ondernemen. 


Groepsaanbod

Workshop: 'Omgaan met stress'

Nieuwe reeks wordt binnenkort aangekondigd! 


Voel jij dit ook? De spanning in je lijf, een hoofd dat nooit stilstaat, het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen, … Stress lijkt overal te zitten en tijd maken voor jezelf verdwijnt meer en meer naar de achtergrond.


Tijdens deze workshop maken wij, Angelique en Lotte, graag tijd voor jou. Samen duiken we in jouw stressbeleving en gaan we aan de slag met een reeks praktische oefeningen die je in je dagelijks leven ook zelf kan toepassen.


Je leert en onderzoekt:

  • Wat stress met je doet
  • Wat jouw eigen stressbronnen zijn
  • Hoe je jouw eigen stresssignalen kan herkennen
  • Wat de invloed van je gedachten op je stressbeleving is
  • Wat je zelf kan doen om je stress te verlagen


We verwelkomen je graag!

Angelique & Lotte

Inschrijven voor de workshop

De inschrijvingen zijn afgesloten. Een nieuwe reeks wordt gepland in het voorjaar van 2024.