Aanbod

Individueel aanbod


In mijn praktijk focus ik me hoofdzakelijk op individuele begeleidingen voor volwassenen. Ik specialiseer me in emotionele groei, persoonlijke ontwikkeling en omgaan met stress en piekeren.

Samen met jou probeer ik in kaart te brengen waar jij (emotioneel) op vastloopt. Jij krijgt ruimte om jouw verhaal te doen op een manier die bij jou past. Ik luister en kijk mee. Ik help je uitzoomen en probeer samen met jou losse eindjes aan elkaar te knopen zodat je terug een mooi geheel kan vormen. We zoeken waar jouw kracht ligt om met de moeilijkheden om te gaan. 

Een individuele sessie duurt ongeveer een uur en kost 65 euro. 

Afspraak maken

Een afspraak maken kan makkelijk via het contactformulier op de website. Na het indienen van het formulier, contacteer ik je doorgaans binnen de 10 werkdagen. Je hoeft dus zelf geen extra stappen te ondernemen. 


Groepsaanbod

Zesdelige workshop: 'Omgaan met stress'


Voel jij dit ook? De spanning in je lijf, een hoofd dat nooit stilstaat, het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen, … Stress lijkt overal te zitten en tijd maken voor jezelf verdwijnt meer en meer naar de achtergrond.


In een zesdelige workshop maken wij, Angelique en Lotte, graag tijd voor jou. Samen duiken we in jouw stressbeleving en gaan we aan de slag met een reeks praktische oefeningen die je in je dagelijks leven ook zelf kan toepassen.


Je leert en onderzoekt:

  • Wat stress met je doet
  • Wat jouw eigen stressbronnen zijn
  • Hoe je jouw eigen stresssignalen kan herkennen
  • Wat de invloed van je gedachten op je stressbeleving is
  • Wat je zelf kan doen om je stress te verlagen


We verwelkomen je graag!

Angelique & Lotte

Inschrijven voor de workshop

De workshop gaat door op 2, 9, 16, 23 en 30 maart en een laatste keer op 20 april. Steeds van 19u tot 21u in groepspraktijk De Bolderkar te Maarkedal.


Jouw bijdrage is 275 euro inclusief materiaal, water, koffie en thee. Gedeeltelijke terugbetaling is mogelijk volgens de voorwaarden van jouw mutualiteit.


Inschrijven kan via onderstaande knop die je naar de website van praktijk De Bolderkar leidt.