ZOMERVERLOF


Ik ben met zomerverlof van 7 tot en met 16 juni 2024 & van 11 tot en met 28 juli 2024. Berichten worden pas nadien beantwoord. Contact

Op dit moment heb ik een wachtlijst en kan ik moeilijk inschatten wanneer ik jou een eerste gesprek kan aanbieden.


Heb je graag dat ik je contacteer van zodra ik een plekje vrij heb? Vul onderstaand formulier in en dan word je automatisch opgenomen in de wachtlijst.


Ik neem contact op van zodra ik ruimte heb voor een eerste gesprek. Het staat je vrij ondertussen ook elders hulp te zoeken. Neem zeker ook een kijkje bij de nuttige links mocht je even niet weten waar naartoe. 


Alle warms, 

Lotte 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
maandag tussen 9u30 en 16u
maandag tussen 16u en 20u
dinsdag tussen 9u30 en 16u
dinsdag tussen 16u en 20u
woensdag tussen 9u30 en 16u
woensdag tussen 16u en 18u
donderdag tussen 9u30 en 12u30
vrijdag tussen 9u30 en 12u30
vrijdag tussen 14u en 17u
 
Door dit formulier te verzenden ga ik akkoord met het privacybeleid van psycholoog Lotte Joos en begrijp daaruit dat mijn gegevens opgeslagen en verwerkt worden voor een vlotte dienstverlening.
 
Door dit formulier te verzenden ga ik akkoord met de werkwijzen en de tarieven van psycholoog Lotte Joos zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden.
 
 

TER INFO

Aanmeldingen worden enkel behandeld als ze via het contactformulier worden ingediend, niet per mail en niet telefonisch. 


Afspraken


Het maken van een afspraak impliceert het akkoord gaan met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van psycholoog Lotte Joos. Voor een vlotte dienstverlening zet ik graag onderstaande voorwaarden extra in de verf: 


  • Er wordt verwacht dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Een gemaakte afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen kan telefonisch tot uiterlijk één week vooraf. Indien dit niet gebeurt, wordt een volledige sessie aangerekend. Dit ter compensatie van de gereserveerde tijd en reeds gemaakte voorbereidingen. 
  • Er wordt steeds na elke sessie afgerekend via jouw bankapp/Payconiq of cash, tenzij dit anders afgesproken werd.
  • Via de meeste mutualiteiten is een tegemoetkoming mogelijk, vraag dit zeker na bij jouw mutualiteit.


Intakegesprek


Een begeleiding start met een eerste gesprek. Hierin wordt jouw vraag helder gemaakt en een eerste schets van jouw verhaal uitgezet. 


Een intakegesprek duurt tot een uur en kost 70 euro.

Individuele sessie


Wanneer je na een intakegesprek beslist om verder een traject aan te gaan, zullen verder individuele sessies volgen. Hoe deze vorm krijgen, is afhankelijk van jouw individuele proces. Jij staat aan het roer, ik stuur bij en begeleid waar nodig. 


Een individuele sessie duurt tot een uur en kost 70 euro.

Netwerkgesprek


Soms kan het zinvol zijn iemand uit jouw netwerk te betrekken in jouw proces. Die persoon nodig je dan mee uit in de begeleiding. We bepalen dan samen vooraf waarover dit gesprek dient te gaan. 


Een netwerkgesprek duurt tot een uur en een half en kost 95 euro.

Verslaggeving


Het is niet mijn gewoonte om verslagen op te maken en mee te geven. Inhoudelijk zal ik dit in kader van beroepsgeheim ook nooit doen. Wens je toch een verslag in de vorm van een overzicht van de afspraken, dan kan ik dit voor jou opmaken. Ik vraag je wel om dit minstens een week vooraf aan te vragen.


Voor verslaggeving wordt standaard 70 euro aangerekend.

Uit de therapieruimte gegrepen

"Hier kreeg ik terug ademruimte."

— Anoniem


"Ik voelde me begrepen."

— Anoniem


"Het is alsof jij mij vertelt wat ik zelf diep vanbinnen al lang wist."

— Anoniem